Uitslag loterij

Ook dit jaar hebben wij een loterij georganiseerd waarvan een deel van de opbrengst geschonken zal worden aan een goed doel.

Dit jaar hebben de vrijwilligers van de Speelweek gekozen voor de Clini Clowns. Afgelopen jaren hebben wij al flinke bedragen kunnen schenken aan verschillende goede doelen. Zoals stichting "Doe een wens", Kika en Ronald MacDonaldhuis in Arnhem. Wij hopen deze lijn te kunnen voortzetten.

De uitslag van de 37e editie:

De Scholen zijn weer begonnen

U kent ze vast: de spandoeken langs de weg met ‘De scholen zijn weer begonnen'. Ze moedigen automobilisten en andere weggebruikers aan rekening te houden met kinderen die weer naar school gaan. De boodschap: kinderen moeten veilig naar school kunnen. Of ze nu zes of zestien jaar oud zijn.

‘De scholen zijn weer begonnen' is één van de bekendste campagnes van VVN. Voor het schooljaar 2012-2013 gaat de actie op maandag 13 augustus van start en loopt in elke regio in de eerste twee weken van het nieuwe schooljaar.

Winnaars gratis weekkaart

Bij 100 likes op onze facebookpagina zouden we 2 weekkaarten verloten onder onze fans. Op dit moment zitten we zelfs al op 120 fans.

Onder alle enthousiaste en en leuke reacties hebben wij 2 namen uitgeloot die ieder 1 kaart hebben gewonnen.

De winnaars zijn: