Gratis Weekkaart!

In een korte tijd hebben we al meer dan 70 fans op onze facebook paginadit vinden we natuurlijk helemaal super !

Omdat we blij zijn met iedere fan van de Speelweek, hebben we besloten om gratis weekkaarten verloten onder onze fans. 

Wil jij kans maken op een weekkaart neem dan een kijkje op onze facebook pagina klik op de vind ik leuk button en je doet
automatisch mee.

Bij iedere 100 likes geven we 2 weekkaarten weg.

Zomer in Gelderland

De zomerkaravaan strijkt neer op het Polenplein in Driel. Daar ontvangt het verkozen team een (nog geheime) opdracht waarmee ze misschien wel duizend euro voor hun goede doel kunnen verdienen! Kom naar het plein en laat je meevoeren naar de grens van je fantasie.

VOLG HET ZOMERCIRCUS:
Reis de hele dag mee met het zomerse avontuur! In het eerste ochtendlicht om 6:40 uur is op Radio Gelderland te horen hoe twee prijswinnaars ontwaken in een Bed & Breakfast of ander onderkomen in de omgeving.

37e Speelweek

Nog een paar vakantie weekjes en dan is het weer zover.

Er is achter de schermen alweer hard gewerkt door enthousiaste vrijwilligers aan de voorbereidingen van alweer de 37ste Drielse speelweek 2012.
Wij hopen ook dit jaar er weer een knallend feest van te maken.

Ook vinden wij het als Speelweek belangrijk om even stil te staan bij de kinderen, waarvoor het niet vanzelfsprekend is om een feestweek te beleven.
Daarom hebben wij een loterij georganiseerd, waarvan een deel van de opbrengst geschonken zal worden aan de Clinic clowns.